Этот салат придумал мой любимый, талантливый во всём муж)))) Бомба!

Ингредиенты (количество не указываю, оно каждый раз может быть разным)

  • любимая зелень
  • шампиньоны
  • лук
  • помидоры
  • огурцы
  • грецкие орехи
  • нерафинированное оливковое масло
  • горчица
  • мёд
  • соль
  • сливочное масло
  • рафинированное растительное масло

 


Порядок действий

  1. Чистим и моем лук, нарезаем, слегка обжариваем в растительном масле (у меня виноградное рафинированное). Моем и нарезаем шампиньоны, добавляем их к луку и обжариваем на среднем огне с добавлением сливочного масла. Солим.

  2. Моем зелень, огурцы и помидоры. Крупно нарезаем. Очень хорошо подойдёт салат айсберг, потому что он остаётся хрустящим в контакте с заправкой.
  3. Нерафинированное оливковое масло смешиваем с мёдом и горчицей в соотношении 2:1:1. Выбираем горчицу с хорошим, понятным составом, я предпочитаю вариант без сахара. Солим заправку и перемешиваем ложечкой. Пробуем.

  4. Укладываем на большую тарелку зелень, огурцы, помидоры, грибы с луком, поливаем заправкой, посыпаем орехами.

Приятного аппетита!


Mushrooms and Walnuts Salad With Mustard and Honey Dressing

This salad was created by my beloved husband who is talented in everything)))) It’s a bomb!

Ingredients (I do not specify the number, it can be different every time)

  • favorite greens
  • champignons
  • onions
  • tomatoes
  • cucumbers
  • walnut
  • unrefined olive oil
  • mustard
  • honey
  • salt
  • butter
  • refined vegetable oil

Directions

  1. First we peel and wash the onion, cut it, fry it in vegetable oil a little (I have refined grape oil). Then we wash and cut the mushrooms, add them to the onion and fry it all over medium heat with the addition of butter. Now we can salt the mushrooms.

  2. We wash our greens, cucumbers and tomatoes. We cut it in big pieces. Iceberg salad fits very well, because it remains crunchy in contact with the dressing.
  3. Now we mix unrefined olive oil with honey and mustard in a ratio of 2:1:1. We choose mustard with a good, clear composition, I prefer the option without sugar. We also salt the dressing and mix it again with a spoon. We taste it to make sure it’s what we need.

  4. We put the greens, cucumbers, tomatoes and mushrooms with onions on a big plate, pour the dressing, sprinkle the salad with nuts.

Bon appetit!

Версия для печати Версия для печати Отправить другу Отправить другу