Нежные котлеты из куриного филе с любимыми овощами по рецепту Галины Суровой! Очень они мне нравятся))) Пробуем?

Ингредиенты (на 1 порцию)

  • фарш из филе курицы, 100 г
  • кабачок тёртый, 30 г
  • 1 яйцо
  • соль, специи

Порядок действий

  1. Смешиваем все ингредиенты, формируем 3-4 котлеты, выкладываем их на противень (я застилаю его силиконовым ковриком, реже фольгой) и выпекаем в духовке при температуре 180°С с конвекцией в течение 25 минут.
  2. Котлеты мгновенно заканчиваются))) Поэтому можно приготовить их побольше! Отличная подборка ингредиентов (технология приготовления та же):
    1. фарш из филе курицы 1 кг,
    2. цукини, 1 шт.,
    3. перец болгарский красный, 1 шт.,
    4. лук, 1 шт.,
    5. яйцо, 1 шт.,
    6. соль, специи.

  3. Подаём горячими с любимым гарниром, например, с киноа или овощами-гриль. А также очень вкусно в виде сэндвича: цельнозерновой хлеб, лист салата, котлета и глазунья.

Приятного аппетита!


Chicken Cutlets With Vegetables

Tender chicken fillet cutlets with your favourite vegetables according to the recipe of Galina Surovaya! I am kind of addicted to them))) Shall we cook the cutlets together?

Ingredients (per 1 serving)

  • minced chicken fillet, 100 g
  • grated zucchini, 30 g
  • 1 egg
  • salt, spices

Directions

  1. We mix all the ingredients, form 3 or 4 cutlets, put them on a baking sheet (I cover it with a silicone mat, less often with foil) and bake in the oven at 180°C with convection for 25 minutes.
  2. In my family I run out of cutlets instantly))) So we can cook a larger amount of them! This is quite an excellent selection of ingredients (the cooking technology is the same):
    1. minced chicken fillet, 1 kg,
    2. zucchini, 1 PC.,
    3. red bell pepper, 1 PC.,
    4. onion, 1 PC.,
    5. egg, 1 PC.,
    6. salt and spices.

  3. We serve our cutlets hot with favourite side dish, such as quinoa or grilled vegetables. And also it’s very tasty as a sandwich: wholegrain bread, lettuce, cutlet and fried eggs.

Bon Appetit!

Версия для печати Версия для печати Отправить другу Отправить другу