Сырники по рецепту Галины Суровой – это теперь один из моих самых любимых завтраков. Признаюсь, неоднократно пробовала полюбить сырники без сахара))) безуспешно))). Сахарозаменители как-то меня не очень привлекают. И тут этот прекрасный симбиоз простоты, вкуса и пользы! Обожаю) Пробуем?
Ингредиенты
- творог, 100 г
- 1 яйцо
- рисовая мука, 1 ст.л.
Порядок действий
- Да по сути нет здесь никаких действий))) Все ингредиенты смешиваем вилочкой и обжариваем с двух сторон на сковороде (с антипригарным покрытием или с небольшим количеством кокосового масла). Я жарю с закрытой крышкой на среднем огне. Использую то, что есть в холодильнике: классический творог, мягкий творог, даже греческий йогурт))) Классные сырники кстати получаются на гриле, очень красивые!
- Подаём горячими или холодными. Мне больше всего нравится сочетание сырники-урбеч-ягоды/финиковый сироп.
Приятного аппетита!
Healthy Cheesecakes
Cheesecakes according to the recipe of Galina Surovaya are now one of my favourite kinds of breakfast meals. I have repeatedly tried to get used to cheesecakes without sugar))) unsuccessfully))). Sugar substitutes don’t really appeal to me. And there it was: a beautiful symbiosis of simplicity, taste and usefulness! Love it) Shall we try to cook it together?
Ingredients
- cottage cheese, 100 g
- 1 egg
- rice flour, 1 tbsp.
Directions
- In fact there is no special action here))) We just mix all the ingredients with a fork and fry on both sides in a pan (with a non-stick coating or with a small amount of coconut oil). I fry with the lid closed over a low heat. I use whatever there is in the fridge: classic cottage cheese, soft cottage cheese, even Greek yogurt))) By the way truly amazing cheesecakes are cooked on the grill, very beautiful ones!
- We serve our cheesecakes hot or cold. I like the combination cheesecakes-peanut butter-berries/date syrup.
Bon Appetit!