Буррата – это изумительное самодостаточное блюдо. Просто нужно обрамление, как для бриллианта. Я люблю этот сыр с рукколой или базиликом и сладкими томатами. Все гениальное просто, так и здесь: это сама нежность! Кстати по последним орфографическим нормам надо писать “рукола”, то есть одну букву “к”, не могу пока привыкнуть, прошу прощения) Ну как, пробуем?
Ингредиенты
- буррата
- руккола
- томаты
- оливковое масло
- бальзамический крем
- соль
- перец
Порядок действий
- Свою идеальную буррату я заказала с доставкой из ВкусВилл. Мне очень понравилась новинка: буррата с соусом песто. Для меня сочетание моцареллы с песто – это само совершенство.
- Укладываем на тарелку рукколу, буррату и томаты. Сыр и томаты лучше достать из холодильника заранее, чтобы они не были холодными при подаче.
- Украшаем блюдо каплями оливкового масла и бальзамического крема. Добавляем немного соли и перца.
- Подаём сразу и наслаждаемся.
Приятного аппетита!
Burrata With Arugula and Tomatoes
Burrata is an amazing self-sufficient dish. Just needs bit of a a frame, like a diamond. I love this cheese with arugula or basil and sweet tomatoes. The greatest ideas are the simplest, and just have a look at this dish: it is tenderness itself! Shall we try to cook it together?
Ingredients
- burrata
- arugula
- tomatoes
- olive oil
- balsamic cream
- salt
- pepper
Directions
- This perfect burrata of mine, I ordered it at VkusVill. I really liked the new product: burrata with pesto sauce. For me, the combination of mozzarella and pesto is perfect.
- We put arugula, burrata and tomatoes onto a plate. Cheese and tomatoes are tastier if we get them out of the refrigerator in advance, so that they are not cold when serving.
- We decorate the dish with drops of olive oil and balsamic cream and add a little salt and pepper.
- We serve burrata immediately and enjoy.
Bon Appetit!