Хрустящие создания!

И сколько в них пользы)

Пробуем?

Ингредиенты

  • кейл
  • соль
  • специи
  • рафинированное растительное масло

Порядок действий

  1. Моем и просушиваем кейл. Вырезаем стебли. Рвём на части.

  2. Помещаем в чашу, добавляем немного масла, перемешиваем аккуратно, но тщательно.

  3. Выкладываем на пергамент. Я использовала 2 противня, чтобы кейл лежал одним слоем и хорошо просушился в духовке.

  4. Солим, добавляем любимые специи. Важно не пересолить.

  5. Готовим в духовке при температуре 150°С в течение 25 минут. Я готовила одновременно оба противня. Кейл станет хрустящим.

  6. Подаём.

Приятного аппетита!


Kale Chips

Crunchy little things!

And so healthy)

Shall we try to make them together?

Ingredients

  • kale
  • salt
  • spices
  • refined vegetable oil

Directions

  1. We wash and dry the kale. Then we cut out the stems and tear the kale leaves into pieces.

  2. We put them into a bowl, add a little oil, mix gently but thoroughly.

  3. We spread the kale on parchment. I used 2 baking sheets so that the kale lay in one layer and dried well in the oven.

  4. We add salt and our favorite spices. It is important not to over-salt the kale.

  5. We cook it all in the oven at 150°C for 25 minutes. I baked both baking sheets at the same time. Our kale will be crispy.

  6. We serve the kale chips and enjoy.

Bon Appetit!

Версия для печати Версия для печати Отправить другу Отправить другу