Крутая каша, крутой шеф! Пробуем?

Ингредиенты

  • хлопья овсяные, 50 г
  • вода, 150 г
  • сливки 33%, 150 г
  • мёд липовый, 10 г
  • мак кондитерский, 10 г
  • сыр камамбер, 100 г

 


Порядок действий

  1. Собираем в сотейнике все ингредиенты, кроме мака и половины сыра. Хлопья шеф берёт 4 Life трёхминутные. Камамбер… если Вы относитесь к нему странно, как я, замените на любимый сыр (например, бри).

  2. Доводим до кипения, помешивая.
  3. Убавляем огонь до среднего и варим до нужной консистенции.
  4. Снимаем с плиты, добавляем мак и кусочки сыра, перемешиваем. Это идеальный вариант завтрака на каждый день от генератора тонкого вкуса и изысканной техники Андрея Рудькова. Добавляем сезонные начинки вроде ягод, а вместо мёда – сиропы.

Приятного завтрака!

Источник: Андрей Рудьков


Andy’s Porridge

Cool porridge, cool chef! Shall we try to cook it together?

Ingredients

  • oat flakes, 50 g
  • water, 150 g
  • cream 33%, 150 g
  • honey, 10 g
  • poppy confectionery, 10 g
  • Camembert cheese, 100 g

Directions

  1. We collect all the ingredients except poppy seeds and half the cheese in a saucepan . The chef takes “4 flakes” with three minutes cooking time. Camembert… if you treat it strangely, like me, replace it with your favorite cheese (like brie).

  2. We bring it all to a boil, stirring.
  3. Then we turn down the heat to medium and cook until the desired consistency.
  4. Now we can remove the porridge from the stove, add the poppy seeds and pieces of cheese and mix. This is the perfect breakfast for every day from the generator of fine taste and exquisite technique by Andrei Rudkov. We are free to add seasonal fillings like berries and use syrops instead of honey.

Enjoy your breakfast!

Source: Andrey Rudkov

Версия для печати Версия для печати Отправить другу Отправить другу